GOD

GOD_affiche

 

‘God’  gaat over twee oude Grieken die er niet in slagen een passend einde te bedenken voor een theaterstuk dat bijna in première gaat. Het publiek kijkt naar een toneelstuk waarin een toneelstuk in elkaar wordt geflanst en wordt daar op de een of andere manier bij betrokken.

De schrijver van het Griekse stuk worstelt met een writers block en gaat te rade bij acteurs en publiek, waardoor fictie en realiteit op een absurde manier in elkaar overvloeien.

De vraag is of er een god bestaat, of de mensen in het publiek echte mensen zijn, dan wel of zij ook maar een rol spelen. Wie is echt zichzelf en wie is fake? Wat is het effect als bepaalde handelingen in een andere tijdsgeest worden geplaatst?

Regie: Joost Roggeman

Speeldata :

11, 12, 14, 18 maart 2016: galavoorstellingen
19, 21 maart 2016: gewone voorstellingen
Telkens om 20u

PlaatsGildenhuis, Margote 86 Wichelen

Tarief :
Galavoorstellingen: 12 euro
Gewone voorstellingen: 8 euro
Studenten: 5 euro

Acteurs:

Steven Verbustel, Mabelle Roggeman, Jelle Buyle, Luna Praet, Bram De Loose Francine Dewolf, Dylan Roggeman, Iris Declercq, Lennart De Geyter, Beau Roelandt, Jan Matthijs, Joke Vereecken, Arnaux De Kuyper, Flo Schollaert, Thomas De Loose, Frauke Verneert, Filip Grysolle, Joke Verstraeten en Mieke De Gussem