Maart 2015 – Een dag uit het leven van Julie Ghebuer

affiche311Toneelkring ’t Is iever die ons Leydt uit Wichelen heeft voor maart 2015 een bijzondere, actuele productie uitgekozen, namelijk “Een dag uit het leven van Julie Ghebuer”, geschreven en geregisseerd door Serge Elia, u misschien bekend van de ‘3 Jeannen’.

“Wat gebeurt er als je je op een ochtend in een vol gepland en gestresseerd leven vijftien minuten verslaapt?

Dat overkomt Julie, een jonge energieke moeder die wanhopig probeert te voldoen aan het beeld van de ideale vrouw: een carrière, een man, twee kinderen en een jeep.

Kun je wel carrière maken en tegelijkertijd een goede moeder en een goede minnares zijn? Over die worsteling en het spelen van die verschillende rollen, gaat ‘Een dag uit het leven van Julie Ghebuer’. Het is een zoektocht met vele vragen. Ben ik een goede verzorgster? Ben ik aantrekkelijk? Blink ik uit op mijn werk? Voldoe ik als echtgenote? Sexy of sportief? Dik of dun? Met of zonder okselhaar? En stelt mijn man zichzelf eigenlijk ook dit soort vragen?”

In dit komische verhaal toont Julie haar publiek op hilarische wijze de noden en problemen van een vrouw die tegelijk moeder, minnares en carrièrevrouw wil zijn. Een opgave die nogal wat stress met zich meebrengt met situaties en problemen die heel wat vrouwen zullen herkennen!

 

Speeldata :
13, 14, 16, 20 maart 2015: galavoorstellingen
21, 23 maart 2015: gewone voorstellingen
Telkens om 20u

PlaatsGildenhuis, Margote 86 Wichelen

Tarief :
Galavoorstellingen: 12 euro
Gewone voorstellingen: 8 euro
Studenten: 5 euro